In Heaven
Name
Stray Cat
Date
30th Sep 2022
Profile
2 Yrs, Male
Breed
Domestic Short Hair Mix Cat
Fee
Free
Health
Not Neutered, Not Vaccinated, Not Dewormed
Location
Cheras, Kuala Lumpur
About The Pet
Hi, ada tak yang sudi bagi kehidupan baru untuk stray cat bawah apartment saya ni? Gambar2 berikut masa mula2 saya jumpa dia, telinga berkuping, selesema, gatal duk garu2 je kat muka.

Saya decide bawak dia ke Vet, Alhamdulillah keadaan dia jauh lebih baik masa awal2 saya jumpa dia dulu. Boleh tengok video di bawah keadaan dia sekarang. Dia seekor kucing jantan yg manja.

Ada tak yang sudi adopt si manja ni? Bagi dia kehidupan yang baru. Saya tak boleh nak amik bela dia sebab saya duk menyewa dengan orang lain.

Saya harap ada lah yg sudi adopt dia. Sayang pulak saya nak hantar dia balik ke tempat asal dia setelah dia dah sehat ni. Buat masa skrg, saya wardedkan dia di vet, supaya mudah Dr nak bagi ubat selesema dan rawat luka kt muka dia tu. Jangan risau dia parvo -ve.

Jika ada yg berminat boleh la pm atau whatsapp saya (011-). Area Cheras. Kalau jauh Insyaallah saya boleh arrange pet taxi. Berharap sangat ada yg sudi adopt. Terima kasih.


Gallery
There are currently no photos


Contact Rescuer
  Please login first for contact info